Bestuur


Het bestuur houdt contact met de leden middels deze website, het kwartaalblad, de jaarlijkse clubmatch en het jaarlijkse fokkersoverleg.

Voorzitter:

Jan Albers

Telefoon: 0315-241305

voorzitter@norwichterrierclub.nl

Vice-voorzitter en Gezondheidscommissie:

Lobke Kwak

Telefoon: 06-23073069

vicevoorzitter@norwichterrierclub.nl

Secretaris:

Linda Stoppkotte-Linschoten

Telefoon: 0486-463584

secretaris@norwichterrierclub.nl

Algemeen postadres: secretariaat NNTC, Reep 19 5374CX Schaijk.nl

Penningmeester en leden administratie:

Sonja Segers-Arendonk

Telefoon: 031-6240784

penningmeester@norwichterrierclub.nl

Redactie Clubblad, Website en herplaatsingen:

Hanny Bruining-Wisse

Telefoon: 0299-684486

redactie@norwichterrierclub.nl

Ereleden:

Yvonne Barendregt-Willis

Jan Albers

Lidmaatschap van de NNTC


Graag willen wij, als rasvereniging ons even aan je voorstellen:


De Norwich Terrier Club Nederland verenigt de liefhebbers van de Norwich Terrier, met als doelstelling het ras zuiver te houden en het verbeteren van de kwaliteit en gezondheid. Daarnaast bieden diverse verenigingsactiviteiten Norwich Terrier bezitters de gelegenheid gezellig samen te komen met andere Norwich Terrier liefhebbers. Onze rasvereniging is lid van de Raad van Beheer.


Voor leden heeft de Norwich Terrier Club het volgende te bieden:


  • 4x per jaar een clubblad met allerlei wetenswaardigheden over de Norwich, informatie over de clubactiviteiten, showuitslagen, een medische rubriek, vakantie adressen etc. Bovendien biedt het clubblad leden de mogelijkheid zelf door middel van foto’s en artikeltjes hun wederwaardigheden met hun eigen Norwich Terrier te vertellen.
  • Jaarlijkse organisatie van de kampioenschap clubmatch voor Norwich Terriers, waar u de grote kampioenen kunt bewonderen of zelf met jouw hond kunt deelnemen.
  • Twee x per jaar een georganiseerde wandeling met heel veel Norwich Terriers (en hun baasjes).
  • Andere activiteiten kunnen zijn: gehoorzaamheid workshops, demonstraties Norwich Terrier geleidehond, uithoudingsproeven, demonstraties africhten, spelletjes met de hond en vele zaken meer.
  • Toegang tot de Algemene Ledenvergadering.
  • Door een lidmaatschap steunt u de Norwich Terrier en het streven om het ras zijn plaats in de kynologische wereld te behouden.
  • Tevens blijf je op de hoogte van alles over de Norwich Terriers en kun je voor raad en daad een beroep doen op het bestuur van de vereniging.


Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Minimum leeftijd van het lidmaatschap is 18 jaar.


De contributie bedraagt v.a. 1-1-2018 € 25,- voor het hoofdlidmaatschap en €12,50 voor het eventuele lidmaatschap van een huisgenoot (gezinslidmaatschap).


Bij aanmelding na 30 juni bedraagt de contributie de helft van bovengenoemde jaarcontributies, mits tegelijker tijd de contributie voor het volgend kalenderjaar wordt voldaan.


Het inschrijfgeld is éénmalig € 3.


Indien je geen gebruik maakt van de incassomachtiging is het inschrijfgeld éénmalig € 5 en word je verzocht de contributie en het inschrijfgeld over te maken op bankrekening NL04 RABO 0104 7919 93.


Aanvulling voor onze buitenlandse leden : BIC: RABON2LU


Je kunt een inschrijfformulier hier downloaden. Inschrijfformulier nieuw lid NNTC


Clubblad


4x per jaar een clubblad met allerlei wetenswaardigheden over de Norwich, informatie over de clubactiviteiten, showuitslagen, een medische rubriek, vakantie adressen etc. Bovendien biedt het clubblad leden de mogelijkheid zelf door middel van foto’s en artikeltjes hun wederwaardigheden met hun eigen Norwich Terrier te vertellen.


De redactie is Hanny Bruining-Wisse.

Norwich Fun


Norwich Fun organiseerd regelmatig wandelingen en andere activieteiten.


Activiteitencommissie Norwich Fun bestaat uit Lobke Kwak (06-23073069), Marian van Roon (0343-551704) en Hanny Bruining-Wisse (0299-684486).


Houd de website in de gaten voor de leuke activiteiten die zij organiseren.

Herplaatsing


Helaas kunnen er zich soms omstandigheden voordoen, die het noodzakelijk maken om voor een Norwich een ander thuis te vinden.
Ook kunnen er verschillende redenen zijn om een ouder hondje te zoeken. Mocht het zo zijn dan kunt u op deze pagina “herplaatsings-honden” vinden als daar een verzoek voor is. Dit is een, voor alle partijen, dienstverlening van de NNTC maar de nieuwe eigenaar wordt ook verzocht lid te worden van de NNTC. Mocht u naar een herplaatsing voor uw hond op zoek zijn of tijdelijke opvang aanvragen dan kunt u een mailbericht sturen naar redactie@norwichterrierclub.nl

Winkel


Onderstaande artikelen zijn te koop tijdens onze activiteiten zoals de wandelingen met Norwich Fun en de Kampioens Clubmatch.


Bestellen kan ook, hier komt dan nog wat verzendkosten bij, stuur een mailtje naar redactie@norwichterrierclub.nl en je krijgt z.s.m. een reactie.


Dit is ons assortiment.
Norwich autosticker

11 x 20 cm (plakfolie dus makkelijk te verwijderen) voor aan de binnenkant van de autoruit voor € 7,50NNTC rugtas

Voor € 5,00Verjaardagskalender

Elke maand weer een andere leuke Norwich! voor € 15,00